Mad ud af huset

Mad ud af Huset fra Nupark er det perfekte valg til fester hos dig selv, i forsamlingshuset eller alle mulige andre steder.

Vi tilbereder alle slags måltider, lige efter dine ønsker.

Vær obs. på, at køkkenet ikke arbejder lørdag og søndag, medmindre andet er aftalt.

Mad ud af Huset med Nupark fungerer således:

 1. Du bestiller
 2. Vi tilbereder
 3. Du afhenter, nyder, rengør og afleverer service
 4. Vi sender en regning

 

Billeder herunder er ment som inspiration.

Vi vil til enhver tid anbefale, at du tager en snak med Mogens eller Pedro (chefkok) om dine ønsker og forestillinger.

 

Tapas

Vores anretning med vestjysk tapas byder på indbydende vestjyske specialiteter, bl.a.:
Ølpølser og Fanøskinke fra Slagter Christiansen samt Gammel Knas fra Arla Unika og Thise Mejeris klassiker; Vesterhavsost. Vores tapas serveres med friskbagt brød, oliven og hjemmelavede spreads: oliventapenade, aioli, basilikum-, rødbede- og tomatpesto.

Tapasbuffet passer perfekt til uformelle arrangementer, eller eventuelt som en lækker forret.

Gourmet som buffet

Vi kan diske op med alle typer gourmet retter, fra kammuslinger til lakseroulade og fra kamsteg til sous vide lammekølle.

3-retters

Snyd gæsterne og server en lækker tre-retters menu. Med et skinnende rent køkken endda! Menuen kunne fx være lakseroulade til forret, rosastegt kalvefilet til hovedret, og kagetapas til dessert (brownies med smørcremeroser, mazarin kage, vandbakkelser med vaniljecreme).

Betingelser for “Mad ud af Huset”

Bestillinger skal være minimum 15-20 personer, udbringning i Holstebro og omegn koster kr. 260,-
derudover tillægges kr. 15,- pr. km.

Brugte fade og service leveres tilbage den efterfølgende hverdag, med mindre andet er aftalt.
Fade og service skal leveres tilbage i rengjort stand, ellers må der påregnes et gebyr fra kr. 500,- alt efter størrelsen på ordren.

Bestil gerne en uge forinden. Alle retter leveres anrettet i fade og skåle og pakkes i termokasser. Afbestilling kan ske gratis 7 dage før, herefter beregnes et gebyr på 50% af den samlede bestilling. Ved afbestilling samme dag faktureres bestillingen 100%.

Menuerne er med forbehold for ændringer og evt. fejl.

Derfor bor vi i Nupark

Et dejligt sted at arbejde

»Nupark er et dejligt sted at arbejde, og vi bruger huset på mange forskellige måder. Vi er tæt på mange af vores samarbejdspartnere - det er rart og gør hverdagen lettere for os. Vi bruger også Nuparks telefonomstilling, posthåndtering og medarbejder-frokostordning og de mange mødelokaler.«

Rikke Werge, reception og sekretariat, Vestforsyning

Gavn af de andre virksomheder

Vi har helt bevist at placere os i Nupark af flere grunde med LAG Struer – Holstebro. Vi har mange ansøgere der nyder gavn af de andre virksomheder, som vi har som naboer i Nupark. Det er lige fra erhvervsrådgivning hos StartVækst til ingeniør og arkitektfirmaer, blot for at nævne nogle få.

Alex Würtz, daglig leder og koordinator
LAG Struer – Holstebro

Fleksible lejemål

»Nupark har fleksible lejemål, som passer godt til virksomheder i vækst. Det er meget let af flytte, når man får nye behov – vi har haft tre adresser her. Her er styr på alt, så vi kan bruge vores tid på at drive forretning i stedet. Samtidig er Nupark meget præsentabel med flotte bygninger og en reception. Det er superlet at køre hertil, og man kan altid få en parkeringsplads.«

Thomas Kragelund, CEO, Creative Force

Løbende sparring

»Mange af vores erhvervskunder bor også i Nupark. Der er derfor ikke langt fra udfordring til hjælp for dem. Den service er vi glade for at kunne give til vores kunder. Samtidig nyder vi godt af den løbende sparring med andre virksomheder, som vi får her i Nupark.«

Pernille Bloch, advokat og partner, Advokaterne Nupark

Jeg vil gerne forespørge på forplejning

  Vi er klar til at hjælpe dig

  Mogens S. Poulsen

  Direktør

  Tlf.: 9612 7210
  Mail: msp@nupark.dk

  Right Menu Icon