Godt nytår

20. december 2017

Året der gik i Nupark

Endnu et begivenhedsrigt år er gået. Tak til samarbejdspartnere, kunder og virksomheder i Nupark.

2017 har været et år med både udfordringer og flere højdepunkter.
Nupark Inkubator, iværksætterfællesskabet i Nupark, er i vækst og flere nye iværksættere kommer til, og bruger hinanden og ikke mindst Nuparks businesscoach.
Herefter vælger flere at blive i huset og nogle danner nye partnerskaber og vi er stolte af, at kunne bidrage til at mange iværksættere kan få en god start i Nupark.

Nupark Management har afsluttet sit første forløb succesfuldt med investeringsprogrammet: Scale Up Denmark og er ved at starte nye forløb op for ambitiøse iværksættere.

De sidste måneder er gået med forberedelse og afholdelse af mange arrangementer, blandt andet Konferencen Digital Markedsføring og Vækstreception for iværksættere i Holstebro Kommune. Begge arrangementer løb af stablen samme dag i december med i alt 350 gæster, så det gav liv i huset, som allerede danne ramme for 350 medarbejdere.

Vært for dit næste arrangement

Mange virksomheder har benyttet Nuparks mødelokaler og køkken til kurser, konferencer og aften-arrangementer, så det har været dejlig travlt og vi har derfor også sat omsætningsrekord.
Flere mødelokaler er opdateret med nyt udstyr er derfor helt klar til at modtage nye gæster i 2018.
Også i receptionen kan vi mærke travlheden, da flere benytter sig af vores telefonomstilling, og vi byder nye kunder hjertelig velkommen.

For husets beboere, har vi holdt julefrokost i november og den sidste uge inden jul afholdes Børnedag –  julehygge for børn, som i år sniger sig op på 120 glade børn.

Nuparks team ønsker alle en glædelig jul med et velfortjent hvil, og et spændende nytår med nye udfordringer.

Julehilsen fra

Peter Petersen
Direktør i Nupark

Right Menu Icon