Digital Markedsføring 5/12

Digital Markedsføring eller "DM18" er en konference for alle, der interesserer sig for digital markedsføring – lige fra sociale medier til søgemaskineoptimering.

5. december, 2018 kl. 09:00

Nupark 51, 7500 Holstebro

Digital Markedsføring #DM18

“Digital Markedsføring” er for dig, der ønsker dig konkrete tips og tricks til, hvordan du kommer frem i bussen med din digitale markedsføring.

Konferencen henvender sig til dig, der arbejder med fingrene på tasturet og søger for din virksomheds online tilstedeværelse til hverdag.

Du får værdi af at deltage uanset om du har din egen webshop, er nystartet iværksætter eller sidder i en stor virksomhed, som skal brandes på nettet.

Formålet med dagen er at klæde dig på, så du kan vælge mellem forskellige digitale medier på et kvalificeret grundlag.

Konferencen er bygget op af i alt 20 indlæg af hver 45 minutters varighed – hvoraf du har mulighed for at vælge fire i løbet af dagen.

Oplæggene afvikles af superseje, kompetente fagfolk, der hver især har ekspertviden inden for deres felt.

DM18 er en konference for alle, der interesserer sig for digital markedsføring – lige fra sociale medier til søgemaskineoptimering. Du får værdi af at deltage uanset om du har din egen webshop, er nystartet iværksætter eller sidder i en stor virksomhed, som skal brandes på nettet.

De enkelte indlæg er inddelt efter, om indholdet henvender sig til “begyndere”, “øvede” eller “alle”.

Tid og sted:
5. december 2018
Nupark 51, 7500 Holstebro

Se hele programmet og priser samt tilmeld dig på Dmkonf.dk

 

Find vej

© 2022 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes