Vestforsyning får ny direktør

Multiforsyningsselskabet med hovedsæde i Holstebro har blandt 42 ansøgere valgt 52-årige Christian Hagelskjær til at videreføre strategien om blandt andet stabile og konkurrencedygtige priser på el, vand, varme og spildevand

Multiforsyningsselskabet Vestforsyning får den 15. august i år ny administrerende direktør.

Det bliver den 52-årige Christian Hagelskjær, der bor i Løgstrup nordvest for Viborg. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør for Energi Viborg. Med skiftet skal han lede en virksomhed med næsten dobbelt så stor omsætning.
Christian Hagelskjær har været ansat i selskabet i Viborg i 23 år, først som driftsleder på byens kraftvarmeværk og siden 2008 som administrerende direktør. Dermed synes han, at tiden er inde til nye udfordringer. Han vil gerne prøve nye rammer, men inden for energibranchen, som han kender indgående. Han sidder blandt andet i bestyrelsen for brancheorganisationen Dansk Energi.

– Jeg får i Holstebro nye opgaver med aktiviteter, som ikke findes hos min nuværende arbejdsgiver. Vestforsyning driver blandt andet et affaldsforbrændingsanlæg og et biogasanlæg, siger Christian Hagelskjær.

Vestforsyning modtog 42 ansøgninger til jobbet, og selskabets bestyrelsesformand, Nils Ulrik Nielsen, siger, at feltet har været stærkt. I første runde udvalgtes 12, hvoraf 6 kom til samtale. I næste omgang skrumpede antallet af kandidater til 3.

– I sidste runde havde ansættelsesudvalget kun samtale med Christian Hagelskjær. Den bekræftede, at vi har fundet en meget kompetent ny administrerende direktør, fortæller Nils Ulrik Nielsen.

– Vi er sikre på, at vi har fundet den rette person til at videreføre den strategi, som bestyrelsen lagde i fjor. Den indebærer blandt andet, at Vestforsyning skal give forbrugerne stabile og konkurrencedygtige priser, siger Nils Ulrik Nielsen.

Læs hele pressemeddelelsen på Vestforsyning.dk her >

Vestforsyning beskæftiger knap 170 medarbejdere og omsætter for lidt under en milliard kroner årligt. Til sammenligning er den årlige omsætning hos Energi Viborg på cirka 1/2 milliard.

Vestforsynings hovedaktivitet er at levere varme, vand og el og foretage spildevandsbehandling. Kunderne er hovedsageligt borgere og virksomheder i Holstebro Kommune. Vestforsyning ejes 100 % af Holstebro Kommune.

 

Find vej

© 2022 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes